OPISKELIJAKSI Rento paikka oppia

YRITTÄJYYSLINJA

Tuleeko sinusta seuraava Mark Zuckerberg tai Super Cellin toimitusjohtaja?

Yrittäjyyslinja on loistava mahdollisuus yhdistää lukio-opinnot ja käytännön tekeminen. Luovuutesi ja innovatiivisuutesi puhkeavat kukkaan.

Yrittäjyyslinjalla opit:

• perustamaan oman yrityksen
  • tekemään liiketoimintasuunnitelman
  • mitä vaaditaan menestyvältä liiketoiminnalta
  • luomaan arvokkaita kontakteja yrityksiin ja työelämään
  • kehittämään omia ideoitasi
  • tärkeitä tulevaisuuden työelämän taitoja

Yrittäjyyslinjalla opit yhteistyökumppaneidemme ja ohjaavien opettajien avulla taitavaksi ja luovaksi ajattelijaksi.

Tutustu tarkemmin yrittäjyyskursseihimme TÄÄLLÄ.

YLEISLINJA

Sulkavan lukiossa voit opiskella myös lukion yleislinjalla. Yleislinjalla opiskelet lukion valtakunnallisen opetussuunnitelman mukaiset kurssit. Lukiomme kurssiesitteen voit tilata sähköpostiisi täältä. Meillä saat yksilöllistä opetusta pienissä ryhmissä.

Yleislinjalla saat välineet kehittyä taitavaksi ajattelijaksi. Saat loistavat valmiudet jatko-opintoihin. Tiesitkö, että noin 70 % ammattikorkeakouluissa ja 95 % yliopistoissa opintonsa aloittavista on käynyt lukion?

AINEOPISKELU

Aineopiskelu on loistava mahdollisuus sinulle, jos olet aikuinen tai toisen asteen opiskelija. Voit opiskella lukiossamme yksittäisiä kursseja tai suurempia kurssikokonaisuuksia. Myös suoritetun ylioppilastutkinnon täydentäminen ja arvosanan korottaminen onnistuu. Tule meille oppimaan ja kehittämään itseäsi.