Opiskelijaedut

Olemme aktiivinen lukio, jossa oppiminen tapahtuu erilaisissa ympäristöissä. Teemme paljon vierailuja erilaisiin tapahtumiin, yrityksiin, messuille jne. - myös meillä käy vierailijoita.

Miksi sinun kannattaisi valita meidän lukio?

1. Kannettava tietokone omaksesi ilmaiseksi. Tarvitset sitä opinnoissasi.

2. Oppikirjakirjaston käyttöoikeus. Lisäksi hankimme sähköisiä kirjoja käyttöösi. Emme peri materiaalimaksuja.

3. Lukio maksaa koulukyytien omavastuuosan. Jos olet oikeutettu koulukyytiin, Kela maksaa osan ja me loput bussikortistasi.

4. Ilmainen kuntosali.

5. Joustavaa opintojen suunnittelua. Voit helposti yhdistää opintoihin muidenkin oppilaitosten kursseja aina kuvataidelinjasta hygieniapassiin.

6. Erityisopettaja apunasi. Jos tarvitset tukea oppimisessa, lukiomme erityisopettaja auttaa sinua.

7. Monipuolinen opiskelijahuolto. Opiskelijoidemme tukena on terveydenhoitaja, kuraattori, koulupsyykkari ja psykologi.

8. Monipuolisia kursseja. Tutustu TÄÄLLÄ koko kurssivalikoimaamme. Olemme perinteistä aktiivisempi lukio. Opimme myös tekemällä ja tutustumalla,

9. Monipuoliset oppimisympäristöt. Lähdemme usein koulurakennuksen ulkopuolelle oppimaan. Eduskuntaan, suolle, Pauligin tehtaalle, Roomaan... Jokainen pääsee halutessaan lukio-opintojen aikana vähintään kerran ulkomaille.