Search

Opintolinjat

Opintolinjat

Yleislinja

Yleislinjalla opiskelet lukion valtakunnallisen opetussuunnitelman mukaiset moduulit. Lukiomme opintotarjonnan kuvaukset voit tilata ottamalla yhteyden opinto-ohjaajaan. Meillä saat yksilöllistä opetusta pienissä ryhmissä.
Yleislinjalla saat välineet kehittyä taitavaksi ajattelijaksi. Saat loistavat valmiudet jatko-opintoihin. Tiesitkö, että noin 70 % ammattikorkeakouluissa ja 95 % yliopistoissa opintonsa aloittavista on käynyt lukion?

Aineopiskelu

Aineopiskelu on loistava mahdollisuus sinulle, jos olet aikuinen tai toisen asteen opiskelija. Voit opiskella lukiossamme yksittäisiä moduuleja tai suurempia opintokokonaisuuksia. Myös suoritetun ylioppilastutkinnon täydentäminen ja arvosanan korottaminen onnistuu. Tule meille oppimaan ja kehittämään itseäsi.

Yrittäjyyslinja

Yrittäjyyslinjalla opiskelemasi teoriatieto kytkeytyy käytäntöön ja oman tekemisen kautta lukio-opinnoistasi muodostuu monipuolinen ja oman näköisesi kokonaisuus. Luovuus ja innovatiivisuus ovat avaimia tulevaisuuden työelämässä menestymiseen. Yrittäjyyslinjalla nämä ominaisuudet puhkeavat kukkaan! Yrittäjyysopintojen aikana teet elämäsi diilejä koulumme yhteistyöyritysten, yhteisöjen ja jatko-opintopaikkojen kanssa. Lukio-opintojesi avulla saat niin sanotusti jalkaa oven väliin ja voit varmistaa itsellesi vaikka kesätyöpaikan!

Yrittäjyyslinjan käytyäsi sinulla on myös ainutlaatuiset valmiudet perustaa oma yritys. Osaat tehdä liiketoimintasuunnitelman ja pohtia kriittisesti sitä, mitä vaaditaan menestyvältä liiketoiminnalta. Yrityshautomossa saat palautetta omista ideoistasi ja voit kehittää niitä yhteistyössä muiden opiskelijoiden, työelämän edustajien sekä ohjaavien opettajien kanssa. Nähtäväksi jää tuleeko sinusta seuraava Mark Zuckerberg tai Super Cellin toimitusjohtaja?

Alla voit tutustua tarkemmin yrittäjyysopintoihimme:

YR1 Aktiivinen nuori 2op
Kannustaa rohkeuteen ja luovuuteen. Auttaa tunnistamaan omia vahvuuksia ja inspiroitumaan yrittämisestä.

YR2 Asiakas aina oikeassa? 2op
Tulevaisuuden asiakaspalvelun haasteet ja mahdollisuudet. Tunnista vahvuutesi asiakaspalvelijana.

YR3 Tuumasta toimeen 2op
Ideasta projektiksi, tuumasta toimeen.

YR4 Visiosta yritykseksi 2op
Antaa valmiudet perustaa oma yritys.

YR5 Ideasta myyntihitiksi 2op
Opitaan brändäämistä ja markkinointia oman yrityksen kautta.

YR6 Yrityshautomo 2op
Hiotaan sinun yritysideasta toteutuskelpoinen yritys.

YR7 Näin käytännössä 2op
Tutustutaan yrittäjän moninaiseen toimenkuvaan oman yrityksen keulahahmona.

YR8 Nuori johtaja 2op
Opit johtajuudesta tapaamalla merkittävien yritysten johtajia sekä kuulemalla heidän tarinansa tiellä huipulle.

YR9 My case 2op
Opintojakso kokoaa yhteen koko lukion aikana suoritettujen yrittäjyyslinjaopintojen asiat. Opintojaksossa kirjoitetaan lopputyönä My case -portfolio, jossa omaa tekemistä ja oppimista reflektoiden avataan omaa yrittäjyyspolkua.

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Hyväksymällä evästeiden käytön, varmistat parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.