SULKAVAN YRITTÄJYYSLUKIO Turvallinen paikka oppia

Vanhemmalle

Sulkavan yrittäjyyslukio on turvallinen valinta toisen asteen opiskelupaikaksi

Tarjoamme opiskelijoillemme turvallisen oppimisympäristön, jossa jokaisen opiskelijan yksilölliset tarpeet huomioidaan.

Miksi lukioon?

Lukiossa nuori saa arvokkaita tietoja ja taitoja tulevaisuutta varten; hän oppii ajattelemaan kriittisesti, analysoiden ja luovasti. Nuoren ymmärrys itsestään ja ympäröivästä maailmasta syventyy. Siksi lukio on loistava polku jatko-opintoihin. Tiesitkö, että noin 70 % ammattikorkeakouluissa ja 95 % yliopistoissa opintonsa aloittavista on käynyt lukion?

Miksi Sulkavan yrittäjyyslukioon?

Me Sulkavan yrittäjyyslukiossa uskomme, että jokaisella tulee olla tasavertainen mahdollisuus lukio-opintoihin. Siksi hankimme opiskelijoillemme kannettavan tietokoneen, avustamme oppikirjahankinnoissa ja hoidamme koulukyytien omakustanneosuudet. Ulkopaikkakuntalaisille tarjoamme apua asunnon löytämiseen sekä Sulkavan kunnan palvelut ja tukiverkoston.

Olemme yhteisö, joka haluaa olla jokaisen opiskelijan tukena koko lukiopolun ajan. Meillä toimii moniammatillinen opiskelijahuoltoryhmä, joka auttaa ja tukee opiskelijoita voimaan hyvin ja oppimaan paremmin. Lisäksi ryhmänohjaaja huolehtii opiskelijan jokapäiväisistä opiskeluun liittyvistä asioista ja opintojen etenemisestä.

Sulkavan yrittäjyyslukio on oppimisympäristönä turvallinen ja innovatiivinen. Meillä nuori voi opiskella yrittäjyys- tai yleislinjalla. Teemme aktiivisesti yhteistyötä yritysmaailman, työelämän edustajien, järjestöjen ja muiden oppilaitosten kanssa. Vaikka olemmekin pieni lukio, tarjoamme laadukkaan kurssivalikoiman. Voimme tarjota esimerkiksi kattavan kielivalikoiman ja ammatillisen koulutuksen kursseja oppilaitosyhteistyön ansiosta. Luonnollisesti kaikki lukion opetussuunnitelman mukaiset aineet voi opiskella meillä. Lisäksi tarjoamme mielenkiintoisia soveltavia kursseja.

 

Tutustu tarkemmin lukiomme yrittäjyyskursseihin TÄÄLLÄ.